zondag 21 juli 2013

Gister ben ik lekker bezig geweest met een mooie Sta Kaart.
Het patroon is van Esmee, en ik heb in deze kaart verschillende materialen en technieken gebruikt.

Als eerste heb ik het patroon uit champagne kleurig kaartkarton geknipt en daar gesneden en gevouwen waar het moest zodat de kaart kon staan.
Daarna heb ik uit de Vintage serie van Studio Light het achtergrond papier gebruikt en met een klein beetje bruinachtige stempelinkt de randen van het achtergrond pa.pier bewerkt en dit op het champagne kleurig karton geplakt.
De kaart moest natuurlijk nog verder versierd worden, en ik zorg altijd dat ik van te voren weet wat ik op een kaart wil gaan doen zodat ik daar de kleuren en materialen die ik daarbij gebruiken wil al klaar heb liggen.
De binnencirkel heb ik van een stukje oranje achtig karton gedaan en daarop heb ik een mal van Marianne Design gebruikt de LR 0129, waarop ik het geƫmboste gedeelte weer met wat bruine inkt bewerkt heb zoals ik in de kerstkaart uitgelegd heb.
Het 3D plaatje van de roos komt van het 3D knipvel met borduurpatroon van Ann's Paper Art de 3DCE13001 A815. In de puntjes zitten hele kleine licht bruine strass steentjes.
Daarna ben ik de zijkanten gaan versieren.
Hier heb ik een aantal bijpassende Vintage plaatjes van de laatste Vintage lijn van Studio Light voor gebruikt en een paar takjes met de mallen van Marianne Design de LR 0157 en de LR 0249 en ook deze weer met wat inkt bewerkt.
Een tekst stikkertje in een bruine tint met Hartelijk Gefeliciteerd erbij en de kaart is klaar.
Het was erg leuk om dit model kaart te maken.1 opmerking: